APK & Onderhoud

APK
De APK van uw Mercedes Benz is er voor de waarde van uw auto, uw veiligheid, die van anderen en beschermt het milieu. De verplichte keuring moet u dus op tijd uitvoeren, anders riskeert u een boete. Bij ons bent u aan het juiste adres voor uw Mercedes Benz.

APK kosten
Bij Mercedes Demontage Tijdeman bestaan de APK-kosten uit 2 onderdelen: de kosten voor de uitvoering van de keuring én de kosten om het voertuig af te melden bij de RDW indien noodzakelijk. Hiernaast voeren wij natuurlijk ook graag de eventuele reparatiekosten uit.

In sommige gevallen is het voor de APK noodzakelijk om uw auto extra te testen. Uiteraard geven wij dit vooraf aan.

Onderhoud
Het onderhoud van uw nieuwe en/of oldtimer Mercedes Benz is bij ons in goede handen. Onze specialiteit ligt bij dit merk omdat wij van de kwaliteit houden waar Mercedes Benz voor staat. Om die reden bent u dan aan het juiste adres voor het algemene onderhoud van uw prachtige bolide.

Neem uw autopapieren mee

Neem altijd uw autopapieren mee. Middels deze papieren kunnen wij u nog beter van dienst zijn. Mocht u vragen hebben over uw wagen, en u besluit te bellen en/of mailen, houdt dan uw chasisnummer bij de hand. Op deze manier kunnen wij u snel van dienst zijn.

Onze garantie

Al 30 jaar specialisme
Een eerlijke garantie regeling
Snel contact
Mercedes Benz is ons enige merk

Heeft u hier een vraag over?

Heeft u vragen over het bovenstaand neem dan gerust contact met ons op. Wij proberen u vervolgens z.s.m. een antwoord te geven.